Shopping

 • - 150 kr

  Få 150 SEK rabatt på din första åktur när du använder PayPal med Uber.

  Rabattkod : SENPP200
  Gäller din första åktur.
  up
 • 99 kr till Arlanda

  Hämta Flygbussarnas app och betala med PayPal. Biljetterna är billigare i appen!

  Erbjudandet är inte tidsbegränsat. Användare av appen kan dra nytta av nedsatta priser när de beställer och betalar biljetten direkt i Flygbussarnas a... Mer
  Flygbussarna SE NEW
 • - 40 %

  Få 40 % rabatt på trådlösa högtalare från Vibe-Tribe när du betalar med PayPal. Stort ljud från små högtalare, som är så mycket mer än bara högtalare.

  Rabattkod : PAYTRIBE40
  Erbjudandet gäller t.o.m. den 30 september 2015. Alla Vibe-Tribe-produkter är CE- och RoHS-certifierade, och garanti och support ingår.
  -40% Exclusive Vibe-Tribe Speaker
 • 200 kronor rabatt på hemstädning

  Helpling är det mest flexibla sättet att få ditt hem rent. Hos Helpling sker bokning och ombokning online och så slipper du allt extra krux med offert-besök, bindningstider och komplicerade prislistor. Hemstädning från 120kr/tim (inkl. RUT)

  Rabattkod PAYPAL15
  *Koden förutsätter att kunden är berättigad till RUT-avdrag. Koden har ett värde på 200 kr per ny kund och förutsätter att kunden är berättigad till R... Mer
  200 kronor rabatt på hemstädning!
 • VIP-biljetter till Americas Cup World Series

  Var med och tävla med Sail Racing och PayPal och få chansen att vara med om America’s Cup World Series i Göteborg den 29 och 30 augusti. Nu har du chans att vinna en weekend för två inkl. VIP-biljetter och övernattning.

  Se www.sailracing.com/paypal för fullständiga tävlingsvillkor.
  sailracing